Pirrigt!

Godmorgon fredag.
Hela min kropp känns överkörd efter att jag igår tog mig iväg och körde ett pass bodypump tillsammans med min träningskumpan. Seriöst varenda muskel i min kropp värker och igår efter passet så skakade benen så att jag knappt kom ner från den stora trappan från gymmet. Någon nytta har jag antagligen gjort för min otränade kropp ;)
Idag är det dags för mig att jobba mitt första pass på ett jobb som personligassistent, jag har inte arbetat sedan jag var gravid med Hugo så det känns lite pirrigt och konstigt faktiskt. Hoppas kemin ska stämma med både arbetskamrater och brukare så jag kan hoppa in och jobba lite extra framöver för att dryga ur studentplånboken.
 
Haha måste visa detta, en vanlig syn i vårt vardagsrum. Framåt kvällen innan läggdags så är det svårt att hålla de små sysselsatta och då är youtube och "gangmanstyle" eller "What does the fox say" räddningen på våra bekymmer. Det byts kläder av båda två och dansas loss som bara den, haha det är en härlig syn att se dom spexa loss lite tillsammans <3
 
 

Kommentarer
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Eller hur! Allt känns så enormt med de små, det är så häftigt att "hänga med" på allt <3

2014-02-14 09:52:30
URL: http://madeleines.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0