Tankar som snurrar.

Godmorgon, jag har tusen tankar som snurrar runt i huvudet och det känns riktigt jobbigt att vakna så direkt på morgonen. Jag vill bara lägga det åt sidan och fokusera på det viktiga just nu, dvs familjen och studierna.
På tal om studierna, anmälde mig till högskoleprovet igår och det känns minst sagt pirrigt. Ja jag och matte är ju inte världens bästa kombination, även om det just nu går helt okej så är högskoleprovets matte något helt annat och när jag provgjort några tal har det gått käpp rätt åt helvete. Blir att hoppas de två andra delarna väger upp min mattedel helt enkelt, högskoleprovet känns viktigt att göra eftersom jag verkligen vill in och börja min utbildning mot drömyrket som barnmorska.
 
Barnens första dag på förskolan efter 2,5 veckors hemmavistelse igår gick bra, men Hugo pratar och undrar vart hans ansvarspedagog är (som tyvärr gått i pension) Det känns tråkigt att hans allra största trygghet slutat, nu hoppas jag inerligt att han får samma band med någon annan istället.
Ibland önska jag man kunde ha dom hemma förevigt, samtidigt som jag tror förskolan övar upp en hel del färdigheter hos de små, som samspelet med andra barn tex. Iofs hade man väl kunnat få de om man flitigt besökte tex öppnaförskolor.
Färdig svamlat för denna morgon, nu måste jag släppa alla funderingar och börja fokusera !
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0