Tillbaka till vardagen efter sjukdom och lov.

 
Igår var det kalas för de närmaste i familjen för min mammas sambo, det bjöds på våfflor och barnen lekte ordentligt tillsammans. Alltid mysigt att träffas allihopa även om det saknades en del, tur vi har många födelsedagar i vår så man har en anledning till att ses alla tillsammans.
Bilderna jag tog igår manuellt blev suddiga så fort de var på barnen, jag är så himla tacksam att jag kom med i fotokursen som ska hållas nu snart i skolan så jag förhoppningsvis kan få mig några välbehövliga tips och råd för framtiden.
 
Paniken som uppstår när jag tidigt en måndag morgon märker att allt kaffe är slut, hur tror ni det känns? En kopp svart kaffe på morgonen är A och O för mig och utan det känns det som om jag aldrig riktigt kan vakna till liv. Idag är det dessutom återigen dags för vardag, jag menar barnen var ju sjuka veckan innan lovet så har inte varit på förskolan på 2,5 veckor! Ebba har längtat men Hugo blir bara mer och mer mammig och säger bestämt att han inte vill dit utan vara hemma, hoppas på en relativt smärtfri lämning.
 
Önskar er alla en fin start på veckan<3
 
 

Kommentarer
Sandra Katarina, 25 årig Tvåbarnsmamma <3

Guuud så gott med våfflor..mums! :)

Svar: Ja nån gång ibland så :)
Emmelie

2014-02-18 20:14:18
URL: http://sandrakatarinas.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0