2014-01-01

Tänka sig att vi har ett helt år framför oss med tomma blad, tomma blad som ska fyllas med minnen. Det är rätt fantastiskt när man tänker på det faktiskt och jag hoppas att vi under det nya året ska hålla oss friska och att jag kommer i ordning med sommarjobb och kommande utbildning.
På tal om hälsan, vi har vart så mycket friskare sedan vi flyttade hit och jag tror helt klart att det beror på att vi kom ifrån möglet vi levde i. Ja även om det inte skulle ha varit den farliga sorten så tror jag aldrig mögel är bra, och det bevisar ju en hel del nu när vi kommit därifrån och håller oss friska.
 
Igår hände något stort för Ebba. Hon har länge tjatat om att få ta hål i öronen och fick ett presentkort till det på sin födelsedag. Igår åkte hon iväg tillsammans med sin mormor för att kolla in affären och bara se hur det gick till, men hon hade bestämt sig för att ta hålen redan igår och kom stolt hem och visade upp sina öron.
Hon har sett någon på skolan som hade för ganska längesedan och har sedan dess tjatat om det, det är inget jag puschat fram alls eftersom jag själv nästintill aldrig använder örhängen. Men jag är stolt över henne att hon tog ett eget val, och stolt över att se henne skina som en sol över att hon vågade  - min stora femåring <3
 
 

Kommentarer
maria eek

Malva har också frågat om hon får. Jag har däremot inte vågat låta henne göra det för jag är rädd att hon ska ta ett hål och sen vägra det andra :) Det är så sött med hål men hon får vänta tills hon kan lova att slutföra det hela :P

Svar: Ja jag förstår inte vad hon fått ide n ifrån , jag använder nästan aldrig örhängen själv. Trodde faktiskt inte hon skulle våga, men hon var verkligen bestämd med att göra det och är superstolt nu =)
Emmelie

2014-01-01 20:10:50
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0