Jag är klar med det.

Godmorgon.
 
Alltså det där med utekvällar, jag är sååå färdig med det!
Visst det var skoj ett tag men slutade sedan i drama precis som vanligt och ingenting har förändrats sedan jag var ute som mest innnan jag fick barnen. Jag har säkert blivit gammal men jag uppskattar mer andra aktiviteter numera, bio, mat eller kanske åka iväg på något annat för att få lite egentid ibland? Men festandet är en grej som jag känner mig ganska färdig med (och tur är väl det).
 
Nu ska jag plocka fram frukosten hoppas man får mer energi med lite mat i magen, sedan blir det att städa undan lite här hemma eftersom det tar cirka två minuter för att hemmet ska förvandlas till ett bombnedslag.
Önskar er alla en superfin söndag <3
 
Denna killen blev förövrigt klippt igår äntligen, nu ser man honom igen och det är fortfarande långt som jag gillar det. Nu kanske han slipper använda spännen pga av håret är i ögonen, nu kan han använda det endast för syns skull framöver.
 

Kommentarer
Helena L

Nyfiken på dramat blev jag haha... håller med... saknar inte utelivet alls! Hugo passar bra i allt... allt klär en skönhet heter de ju :))

2014-01-26 09:20:02
MammaLola

Pallar inte heller med utelivet. Äta ute som jag gjorde igår och sitta och hänga en stund med en drink är okej. Men rena drickarfester eller klubbar och discon tröttnade jag på redan innan jag fyllt arton. blir bara en massa jobbigt drama som du säger :/

2014-01-26 11:25:28
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0