Något jag måste genomgå för att nå mitt slutgiltiga mål.

Och så gick även onsdagen mot sitt slut..
Vi har faktiskt varit ute och passat på och försöka ta vara på dagar då snön ligger, njuta så mycket det bara går av att slippa regnet. En liten bit härifrån så finns faktiskt en bra pulkabacke för barnen att åka i, så den har vi hängt vid även denna eftermiddagen.
Nu skulle jag allra helst vilja krypa ner i sängen och bara sova, den här extrema ångest för magsjukan som härjar överallt gör att jag inte kan sova ordentligt på nätterna så jag har en hel del sömn att ta igen. Det finns dock annat jag behöver lägga min tid på , nämligen matteprovet som vi har på fredag. Jag får otrolig stress vid sådanna prov och kan lätt få blackouter även om jag faktiskt kunnat det bara några minuter innan - jag och matematik är inte bästa vänner om man säger så. Men bara att bita ihop och tänka att detta är en del av vägen som jag måste ta mig igenom för att slutligen nå mitt mål som färdigutbildad barnmorska.
 
 

Kommentarer
Helena L

Ska du söka in till fortsatt studier redan till hösten eller?

Svar: Yes det är tanken, sen är det inte säkert att jag kommer in ju. Men börjar jag jobba är jag rädd att jag blir för bekväm av att kanske tjäna lite pengar så jag istället struntar i mina drömmar. Så satsar på att söka och hoppas jag kommer in och även att jag får ett sommarjobb under sommaren som är :)
Emmelie

2014-01-15 20:21:39
Helena L

Bra tänkt där! Jag ska hålla ögon å öron öppna ang sommarjobb :))

2014-01-16 20:50:19


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0