På krigsstigen,

Återigen har det inte funnits tid för bloggen under dagen, det är verkligen fullt upp under dagens vakna timmar.
Sedan har jag varit lite på kriksstigen efter ännu en incident på bussen i måndags, så mycket tid har gått till det.
Jag är så fruktansvärt trött på att gång på gång bli dåligt bemött av chafförerna och efter i måndags så fick jag nog. Barnen blev oskyldigt anklagade för att trycka på stopknappar, hon hade allmänt taskig attityd och sprang sedan efter mig och sa jag ljög när jag påstod att det var lågt att ge sig på barn.
Jag har kontaktat västtrafik som har skylldihet att ta ett snack med föraren och även mailat tidningen och fått till svar att några reportrar kommer kontakta mig.  Det är tråkigt att behöva gå såhär långt men samtidigt så måste det få vara nog någon gång, så tillsammans med andra mammor så hoppas jag att vi får göra vår röst hörd och berätta om hur illa bemötta vi blir många gånger när vi åker buss med barnen.
 
Igår kväll fick jag äntligen skrivit mitt CV och idag tänkte jag att försöka maila ut några, sedan ska jag krypa ner i ett varmt bad och bara ladda batterierna - det är välbehövligt nu vill jag lova.
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

tycker att det är SÅ bra att du verkligen driver på! jättebra att ni gick till tidningen..då kommer de ju säkert få upp ögonen själva! hejaheja :)

Svar: Hoppas verkligen det. Blev så otroligt arg över det som hände oxh sedan vällde det in sms från andra mammor som blivit illa bemötta på resorna :(
Emmelie

2014-01-22 19:36:22
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
AnnasViktiga

Har inte varit inne hos dig på ett bra tag så jag måste få säga att du har fått det jättefint här inne! Har du gjort om designen själv, eller fick du hjälp?

Håller tummarna för att ni får fortsätta vara friska. Här tvättar vi händerna i det ögonblick vi kliver in genom dörren.

Bra att du säger ifrån på skarpen när du och dina barn blir dåligt bemötta. Förhoppningsvis hjälper det så du och andra slipper bli kränkta i framtiden.

Svar: Ja visst är de fint? ;) Har fått hjälp, jag är tyvärr inte så talangfull =) Ja nu jäklar är det krig! :P
Emmelie

2014-01-22 21:34:46
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Yohannas.se

Stå på!!! Jag är urless på chaufförer som ger en "onda ögat" om man ber dem öppna bak pga att man kommer med syskonvagnen (jag har provat att gå på fram, men jag har rivit ner facket med tidtabeller, och fastnat med vagnen varje gång!!!) - eller att de knappt hälsar, eller kör iväg innan man ens satt sig med sina barn (och då är vi inte långsamma ens!), osv.. Hur i hela friden orkar man vara så ??!! Man fattar inte!! Jag ska också börja säga till varje gång, nu blev jag lite peppad!!

Svar: Ja alltså nu får det vara nog. De är hemkst att ¨åka buss som förälder för dom beter sig som riktiga idioter mot oss. Tråkigt, de är ju ändå ett jobb där man möter människor och där kan man inte ha dåliga dagar och visa det utåt iaf. Kram
Emmelie

2014-01-22 22:05:52
URL: http://yohannas.se
ami

Jag hade det där igår hos min pojkväns föräldrar för de har badkar, men jag saknade ljus oerhört. Det blir direkt jag får ny lägga med badkar :)

2014-01-23 17:16:56
URL: http://twofaced.se/
frida

nä men usch så tråkigt. Stå på dig!!

kram

Svar: Det gör jag vill jag lova =) Kram
Emmelie

2014-01-23 18:30:20
URL: http://friidas.se/
Hanna Karlsson

Vad bra att du gick till tidningen. Synd att det ska behövas bara...

2014-01-23 22:16:06
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
frida

super bra=) ha en bra helg=) kram

2014-01-24 08:13:46
URL: http://www.friidas.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0