Svullnad.

Godmorgon.
Somnade igår i samband med läggningningen och kände mig alldeles groggy när jag vaknade till liv igen, så det var bara att förflytta sig från en säng till en annan.
Idag vaknade jag dessutom med svullna ögon, jag fyllde på mina ögonfransar igår och gjorde de hos en ny tjej och tyvärr verkar det som om jag fått någon reaktion mot hennes produkter. Jag har gjort fransförlängningar i cirka ett halvårs tid utan att reagera tidigare, trist och riktigt obehagligt. Får se om alla blir tvungna att plockas bort eller hur vi kan lösa det på bästa möjliga vis.
 
Igår strax innan läggdags fick Ebba och Johan för sig att de skulle bygga en fågelholk, och resultatet blev ju minst sagt fantastiskt. För vilken fågel skulle inte vilja flytta in i detta färggladda hus? ;)
Jag hade då inte tvekat en sekund <3
 
 

Kommentarer
s

Han är härlig Johan!!!!

2014-01-19 08:06:26
Viola

Vilken fin! Hade jag varit fågel hade jag gärna bott där.ta kort när den är helt färdig, vore kul att ses. Hoppas din svullnad lägger sig, obehagligt med en sån reaktion, spec kring ögonen. Kram

2014-01-19 09:50:40
Helena L

Jag hade oxå velat bo i de huset, så stiligt med alla färgerna! :))

2014-01-19 12:12:17
Malin, gravid med tvillingar

Hoppas det blir bra med ögonfransarna :/ kram kram

Svar: Ja fy fasen detta är ett helvete, känns som ögonen är konstant rödgråtna och alldeles tunga + att de kliar som bara den :(
Emmelie

2014-01-19 12:46:05
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
michaela- mamma till tre 💗

hoppas svullnaden lagt sig nu.
hur lik är inte ebba dig förresten? helt galet!

Svar: Nej tyvärr har den inte lagt sig alls ännu och irriterar som bara den :( Får stå ut ! Haha, ja det sägs att vi är rätt lika hon och jag ;)
Emmelie

2014-01-19 19:58:36
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
-Malin

Hehe, den var ju grymt tjusig, vilka härliga färger!!!!!! Å vem har gjort din fina design på bloggen? Gör du de själv?

Svar: Tack så mycket =) Nej tyvärr är jag inte så talangfull själv, en tjej som har gjort den till mig. Står lite längre ner på min sida med länk i vänsterspalten, tyvärr ska hon sluta göra designer ett tag.
Emmelie

2014-01-19 21:22:00
URL: http://www.malinoella.se/rosetter/bla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0