Växer så det knakar och ruinerar sin mamma.

Fredagsmorgon och vår lille minsting slog upp sina blå några minuter efter fem, jag försöker desperat ligga kvar några minuter till eftersom kombinationen matteprov och trötthet inte funkar jättebra tillsammans. Gick inget vidare, så istället känns det nu ganska skönt att ha lite extra tid till lugn och ro under morgonen.
 
Nedräkningen är igång för Ebbas gymnastik start som sker på söndag, herregud som hon längtar och frågar om det och jag tror det blir perfekt för henne. Svårt att hitta något som passar just barnets personlighet, dans har vi testat och det var inget för henne eftersom det var för långsamt och "puttinuttigt" , detta blir mer fart och fläkt och det tror jag är bättre för just Ebba.
På tal om Ebba, ungen växer så det knakar! Hon kommer ruinera mig inom snar framtid eftersom alla hennes byxor helt plötsligt börjar bli för korta i benen, storlek 110 var ingen storlek hon kunde ha länge med andra ord. Blev glad när jag var inne på H&M häromdagen och hittade tre byxor för 200 kr, perfekt för studentplånboken. Var dock lite osäker på att det var av typen "slim", A och O för mig är att det ska vara lätt och röra sig och absolut inte bara se snyggt ut. Ebba är ju inte direkt stor så byxorna hindrade henne inte från någon som helst rörelse och hon gillade dom också - perfekt med andra ord!
 
 

Kommentarer
Malin - gravid med tvillingar

Svar: nej det har inte ändrats något! Snarare lugnare skulle jag säga! Men dom koller när dom kommer. Även om dom helst skulle kommit igår!

3 st! Uh.. Vill inte ha fler!

Ha en underbar fredag! Kram

2014-01-17 20:03:02
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0