Att inget kunna göra tar knäcken på mig..

Godmorgon mitt i veckan.
Natten har gått sisådär eftersom Ebba var uppe och gjorde både det ena och det andra under nattens timmar. Hon letade plåster, skulle på två olika toaletter och tassade omkring, jag undrar om hon verkligen var helt vaken?
Gjorde iallfall att min nattsömn blev ännu mer störd än vanligt, men jag är van och det är bara och bita ihop och göra det bästa av dagen.
Idag går jag på ett dygnspass igen, och innan helgen är slut så ska jag ha hunnit arbetat ihop 48 timmar. Blir trött bara av att tänka på det, men jag får tänka på att varje krona jag kan tjäna räknas.
Jag önskar att tiden kunde gå lite fortare, jag behöver så desperat veta om jag kommer in på högskolan. Vad tusan gör jag om jag inte kommer in liksom?!
Jag behöver skolan som en säkerhet och för att ha ett mål att jobba mot.
 
Tids nog, när Johan flyttat och jag står här själv mitt i det kaos jag fruktar ja först då kan jag börja lära mig hantera det och gå vidare. Då kommer jag bli tvungen att klara det, jag har inget val mer än att kämpa och tids nog kommer det bli min vardag och då kan jag kanske börja må bättre igen.
Men att stå här och stampa och inget kunna göra åt situationen tar knäcken på mig!
 
Fokuserar på det lilla vackra sålänge.
 
 

Kommentarer
E

Hur funkar det att bo ihop nu? Delar ni upp er, du har barnen ibland & han ibland eller kan ni hitta på saker alla fyra? Styrkekramar! Du är värd bättre!

Svar: Det är jobbigt.. Jag och barnen försöker göra saker hemifrån och jag jobbar dygn och då har ju han dom. Tack för orden <3
Emmelie

2014-07-17 10:50:04
Malena

När vet du om du har kommit in i skolan? Hoppas att du snart kan börja bo ensam så att du får börja bearbeta allting. Jag kan tänka mig att det inte är lätt att bo tillsammans då det är slut! Kram och fortsätt kämpa.

Svar: Jag får veta på andra antagningen någon gång i början av augusti. Känns som en evighet dit :( kram
Emmelie

2014-07-17 13:25:55
Chatlotte

Ring antagningen och kolla läget med din reservplats! De kan ju se hur många som tackat ja/nej osv så får du ju iaf lite koll på allt :-) Massa kramar!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0