En ofrivilligt ny vardag väntar.

Och så var även söndagen över och imorgon börjar Johan jobba igen, vardagen är tillbaka men den kommer aldrig bli sig lik för mig igen. Idag hämtade han nycklarna till en andrahands lägenhet och under ett par dagar kommer han flytta över saker. Inom kort börjar alltså livet som ensamstående och jag är livrädd hur allt ska fungera både praktiskt och ekonomiskt.
Jag undrar över hur det ska gå om nätterna när båda barnen vaknar och Ebba vill vara med sin pappa. Jag undrar hur det ska bli att på cykel lämna hämta barnen på två olika ställen i stan och hur tusan jag ska hinna med att promenera hundarna och allt där i mellan. Jag undrar när tusan jag får ett svar på om jag kommer in på skolan, och vad händer om jag inte kommer in?
Snart flyttar han alltså och jag är rädd men inser att det är först när jag är mitt upp i allt som jag kan börja bearbeta det jag gått/går igenom och komma vidare.
 
Fick mig lite egentid med Hugo idag när en kompis hämtade Ebba och tillsammans satt vi ner på hans rum och lekte, jag måste bli bättre på att ägna mig helhjärtat till att leka ibland för han uppskattade det så himla mycket. Det är inte det att jag ogillar att leka, nej jag älskar att se dom skina upp och uppskatta det så men jag känner ofta att det finns mängder av andra saker jag ska hinna med.
Får prioritera det som är viktigast helt enkelt <3
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Boka en tid hos din bank och gå igenom ekonomin med dem. Tror det är kostnadsfritt. De kanske kan hjälpa dig att bena ut. Johan ska väl betala underhåll för de bor väl mest hos dig?! Du har 2 guldklimpar till barn och de kommer ge dig kraft när du behöver. Försök att leva i stunden även om det är svårt. Kram

2014-07-28 00:11:34
Yohannas.se

Jag tror du kommer göra upp smarta scheman och hitta bra struktur, men kanske få hjälp med lite ditt & datt på sikt.. kanske någon ungdom som vill rasta en/två hundar? Kanske kan d & någon annan förälder hjälpas åt med hämtning/lämning osv någon dag ibland? osv.

Svar: Jag hoppas de kommer lösa sig, har kontaktat lite olika tjejer som ev kan hjälpa till med hundarna i framtiden. Håller tummarna allt löser sig :(
Emmelie

2014-07-28 11:32:55
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
E

Ska ni ha barnen varannan vecka? Vad säger J om allt ni går igenom? Kramar <3

Svar: J, jadu va säger han? De är hans val och han som sårat o gjort mig illa så för honom är det väl lugnt. och nej vi ska inte ha varannan vecka..
Emmelie

2014-07-29 18:50:00
Madeleine

Tänker på er. Säg till om jag kan göra något. Ebba får gärna komma och leka med Felix någon dag, börjar få ordning så smått hemma nu. Kram!

Svar: <3 detsamma. Hon fick ju leka med honom på stranden förra veckan, vilken lycka. Hur går de för er? Vi saknar er!
Emmelie

2014-07-29 22:51:45


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0