Ett försök till nystart.

Fredag och jag har hunnit med en hel del.
Började min morgon med att gå upp till en kompis som bjöd på förmiddagskaffe och var otroligt snäll att skänka mig massa fin inredning som hon tröttnat på. Det betyder så otroligt mycket, att få något sådant som kan bidra  till att jag får det lite mysigare hemma. Jag tänker mig en nystart så fort han flyttat, rensa ur alla skåp, få ordning och reda och verkligen få det så som jag vill ha det. Efterfrågade hjälp och möts av mängder av kommentarer av folk som är villiga att hjälpa mig, är så grymt tacksam över de. Jag känner att en nystart är viktigt för mig, in med det nya och ut med det gamla och därför var det extra tacksamt att ta emot lite fina grejer av min vän.
 
Nu ska jag försöka se om det finns något vettigt att glo på på play, ta fram lite fredagsmys och verkligen försöka att slappna av och få lite helg känsla, jag jobbar precis hela helgen så får passa på ikväll istället.
Godnatt på er.
 
Mitt sovrum börjar ta form<3
 
 
 
 

Kommentarer
Catrin - Gravid v39

Superfint!

Har bara skummat igenom dina inlägg lite eftersom jag är ny här inne, men har förstått att du går igenom en tuff period just nu.
Finn styrkan i dina barn och tänk framåt! Styrkekramar till dig!!

Svar: Tusen tack , det är dom som får mig klara dagen. Tids nog hoppas jag på att det blir bättre. Kram
Emmelie

2014-07-17 10:47:06
URL: http://catrinwiberg.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0