Regnig dag i Juli.

 
Regnet står som spön i backen och det känns snarare som höst än högsommar. Barnen har ännu inte varit utanför dörren idag och de enda nyttiga vi gjort är att baka lite rågbröd att fylla frysen med, väldigt uppskattat av Ebba som tjatar gång på gång att hon vill ha mer bröd.
Senare efter lunch tar vi oss till Borås för röntgen av Ebbas mage, skönt att det äntligen händer något och läkaren äntligen tar och går vidare och inte avskriver hennes problem som förstoppning. Jag är övertygad om att det är någon form av allergi som inte visar sig på blodproverna, tänker inte ge mig förens vi fått bukt med de
 
Det känns som mitt liv står på standby just nu. Jag kämpar som bara den för att klara dagarna, för att ta en liten stund i taget. Men framtiden är ju självklart viktig och det värsta är att jag i detta läget inte kan göra ett skit för att få någon form av ordning på den heller. Jag står på standby, kämpar med känslorna , ångesten och försöker koncentrea mig på att älska mina barn och slippa tänka på allt annat.
.
 
 
 

Kommentarer
Karro och King :)

Mysigt att baka bröd, det ska jag nog försöka mig på här i dagarna oxå :) Hoppas att du mår bättre snart!

Svar: Tack så mycket <3 ja gör det!
Emmelie

2014-07-03 21:42:32
URL: http://www.karroochking.se
Tessan

Hoppas att du kommer in på utbildningen som du vill så du kan få något positivt att se fram emot och fokusera på! Det låter verkligen som om du har det tufft just nu! Vet ju varken vad som har hänt eller vad du går igenom men hoppas att allt ordnar upp sig till det bäst, så snart som möjligt! Även om jag förstår att allt känns och verkar nattsvart just nu. Kram från en trogen men ganska anonym läsare :-)

Svar: Åh tack för orden, håll tummarna ang skolan för mig då. Ja allt är tufft, fruktansvärt tufft. Hoppas du fortsätter vara mindre anonym i fortsättningen. Kram på dig
Emmelie

2014-07-03 22:31:59


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0