Tankar nattetid och utflykt.

 
Igår efter jobbet så tog vi oss in på lidl för att handla det viktigtaste och då sprang jag förbi denna pyamas för endast 60 kr! Visst är den söt? Perfekt och sval och ha nu under den helt otroliga sommarvärmen vi har.
Inatt har jag inte fått många timmar sömn alls, dels har det varit varmt och dels har tankarna gått på högvarv återigen. Varför kommer tankarna nattetid?  Vad tusan kan jag göra åt saken precis just då? Ingentging såklart, men tyvärr går det inte att stänga av hur gärna jag än vill.
Jag är rädd hur jag ska få allt att gå ihop och hur detta ska påverka barnen, för de kommer bli tufft för dom och jag kan bara försöka trösta men inget göra för att förändra situationen alls.
 
Idag tar vi iallafall en välförtjänt paus vid havet. Efter jag skrivit om sommarminnerna som jag inte skulle kunna ge barnen så hörde en vän av sig och erbjöd sig köra och följa med oss en heldag till havet. Så himla snällt, barnen har aldrig vart vid havet och jag har inte besökt det sedan Ebba var liten.
Så nu ska det packas matsäck, badkläder och sedan ger vi oss av mot Göteborg och hoppas på en dag med sol, bad och premiär för krabbfiske.
 
Önskar er en fin fredag <3
 

Kommentarer
Hanna

Låter som ett underbart sätt att spendera dagen på :-) kram

Svar: Ja vi tar vara på sommarvädret och hoppas att de jobbiga tankarna håller sig borta. Kram på dig!
Emmelie

2014-07-25 09:56:35
Lina

Vilken underbar vän! :)

2014-07-25 21:39:37


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0