Utevistelse är viktigt!

Jag som var trött redan imorses vill lova att jag är mer död än levande just nu efter en heldag på sju timmar med barnen nere på stranden. Lägg då till någon lättare typ av solsting och ni kan tänka er vilken nivå jag befinner mig på just nu. Ögonen går i kors men jag misstänker att jag kommer piggna till så fort jag lägger huvudet på kudden iallfall.
Det är helt otroligt att barnen orkar dagarna, full fart från tidig morgon tills precis innan läggdags och vi är ute konstant om vädret tillåter. Frisk luft är viktigt och jag är otroligt noga med att ta vara på vädret och vara ute mestadels av dagen under sommaren. Vintertid är ordentliga ytterkläder ett måste, för nog vågar vi oss utanför lägenheten då också med pulkaåkning osv. Jag är ganska övertygad att ungarna håller sig friskare och mår bättre även mentalt av att vara utomhus mycket.
 
Dags att kika vidare bland bloggarna, gå in och smörja in kroppen med någon lotion efter en dag i solen och sedan lyfter jag mig inte från soffan mer denna kvällen, eventuella måsten får vänta tills morgon.
Godnatt <3
 
Strandhäng ger trötta barn:
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0