Utflykt och hopplöshet.

Det blev en utflykt trots allt, efter många om och men så kom vi fram till naturhistoriska museét i Göteborg.
Ebba uppskattade att gå runt och titta, det märktes att hon var intresserad men Hugo sprang mest fram som ett yrväder genom hela byggnaden och stannade korta stunder för att kommentera något av djuren. Ja allra helst ville han in och klappa dom och han hann smita in bakom repen och komma till de uppstoppade djuren ett par gånger.
Tipsar om att besöka museéum när vädret inte är bra, 40 kr inträde för vuxna och då får du en årsbiljett som innebär gratis inträde på stans alla andra museéum också.
Blev en heldag iväg från hemmet eftersom vi lyckades åka med fel spårvagn till en början,  men det behövdes vill jag lova eftersom det är grymt påfrestande att fortfarande bo ihop när man vet att det är slut och vi ska gå isär. Att hitta lägenhet är bland det svåraste man kan göra i denna stan och att bo ihop efter vad som hände tar så fruktansvärt mycket av min energi och ork. Kanske att jag tids nog efter att han flyttat kan börja må bättre, men just nu är måendet detsamma och jag blir galen av att ingenting kunna göra för att påverka situationen.
Jag försöker bita ihop men gång på gång märker jag att jag inte är sådär stark som alla tycks tro och jag faller i gråt och känner hopplösheten komma över mig.
Kommer det någonsin kunna bli bra igen?!
 

Kommentarer
E

Hur tog det slut?

Svar: Spelar egentligen ingen roll, det var inte mitt val och jag var den som blev otroligt sårad..
Emmelie

2014-07-14 00:40:47
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Kul med museeum. Skikar också en stor kram til dig. Klart det kommer bli bra igen. När du fått ordning med allt och inte behöver ha en stor ovisshet framför dig. När du känner att du kan gå vidare, men det är inget som kommer ske över en natt. Låt det ta tid och glöm inte dig själv i allt också. STOR KRAM Jag hoppas det ordnar sig med lägenhet och utbildning.

Svar: Jag hoppas det löser sig men det känns bara så omöjligt med allting. Kanske blir det aningens lättare så fort jag fått lite klarhet om vad som händer i framtiden. Kram
Emmelie

2014-07-14 01:24:02
URL: http://lottizdays.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0