Vissa dagar alltså..

Åh herregud vissa dagar är mer kaotiska än andra alltså!
Dagen har gått i ett och gnället och skriket tycks liksom aldrig lugna ner sig. Värst är det att heta Hugo och vara lite mer än två och ett halvt år gammal. Det gnälls, skriks och bryts ihop av precis allting och det är grymt frustrerande för vad man än gör så blir det liksom inte bra. En reaktion på alla spänningar här hemma gissar jag på, tillsammans med kommande treårstrots, det är jobbigt för mig, men framför allt måste det vara jobbigt för honom.
Så pågrund av allt skrik och gnäll så har vi inte tagit oss längre än till skolans lekplats idag, de var ett försök till att låta han härja av sig lite iallafall och sedan har vi haft besök ett par timmar och det var trevligt men gjorde kaoset ännu värre med ytterligare en treåring ;)
 
Nu ska vi packa ihop oss och ge oss av ner mot simhallen, jag satte Ebba i en intensivkurs för att lära sig simma så varje dag i tio dagar så blir det till att ta sig dit och hoppas på att hon lär sig något ;)
Sedan ikväll så tror jag att jag ska tvinga iväg mig själv på en långpromenad, även om jag inte orkar så tror jag att jag behöver komma ut och bara andas för ett par minuter.
 
Ett stycke aktiv 2,5åring tidigare idag:
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0