Att få vardagen att gå ihop och hinna med allt man vill.

Godmorgon, äntligen är det fredag!
Har inga speciella planer inför dagen utan tänkte ta den som den kommer, men vädret ser lovande ut och därmed kommer ju mitt humör höjas en hel del antagligen. Tänk att man kan vara så beroende av vädret för att bli gladare och få mer energi? På tal om energi, har faktiskt köpt hem en del vitaminer i hopp om att snart känna mig piggare. Jag känner mig typ som 60 år i kroppen för tillfället, ryggen värker som bara den och jag är trött. Min kropp behöver återigen komma igång med träning och kost, men när fasen ska man ha tid?!
Jag vet att jag frågat förut, men hur tusan får ni andra ihop det med vardagslivet?
Jag pluggar heltid i skolan, kommer hem strax innan middagstid och då ska maten lagas, när barnen sover ska hundarna promeneras och jag ska sätta mig med studierna igen - ingen ro och ingen vila med andra ord.
 
Imorgon väntas iallafall lite egentid i Göteborg och på babybarn mässan tillsammans med fina Michaela , ska bli skoj att äntligen ses igen för sedan jag började skolan har jag knappt haft tid för lekdater alls. Hoppas kunna fynda en hel del såklart :)
 
På bordet står fortfarande tulparnerna i blom <3
 

Kommentarer
Mammalola

Det är ju samma läge här, dock har jag inte som mål att träna något alls, förutom de sträckor jag cyklar för att komma fram någonstans haha. Vad som underlättar mycket för mig (för det är bara jag som lagar mat här) är att göra mycket åt gången när jag väl har tid. Överbliven pasta kan bli del i en sallad, ris en ljummen risotto med lite tillbehör och kall kokt potatis kan stekas upp i tärningar (har man överbliven kyckling så kan det bli pytt också) Det bästa är helt enkelt sådant som kan vara del i många rätter :)

2014-03-28 09:20:01
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Louise

Det handlar nog mest om prioritering. Du kan ju springa med hundarna och ta powerwalks med dem.

Svar: Dessvärre inte, den ena börjar bli gammal och orkar inte springa så långt, powerwalks - absolut men det krävs nog lite mer än så för att komma igång :/
Emmelie

2014-03-28 16:00:57
URL: http://vitmossa.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0