Det är mycket nu.

Godmorgon alla fina vänner där ute.
Jag är så tömd på energi nu och har känt så det senaste, det är sluttampen på skolan, jag jobbar, jag har barnen och djuren att ta hand om samtidigt som jag borde öva för högskoleprovet som äger rum inom kort.
Hur tusan lär man sig prioritera och bara varva ner?
Jag har så många mål och ambitioner men stressar lätt igenom allt för att hinna med allting, det är verkligen inte hälsosamt att hålla på så en längre tid så därför ber jag er dela med er av era bästa tips att varva ner och göra en sak i taget (och nej sitta och djupandas eller yoga typ är nog ingen bra början för en hyperaktiv människa)
 
En sak i taget, sängarna ska bäddas, nya kläder ska plockas fram, frukosten ska i magen och hundarna ska promeneras innan bussen går om en timma.
Tackar barnkanalen och russinpaketen när man har ont om tid, ibland kan barnen sitta stilla ett par minuter då ;)
 
Ha en fin dag.
 

Kommentarer
Sandra

Skickar lite styrkekramar

Svar: Tack ❤️
Emmelie

2014-03-18 10:09:32
URL: http://libelli.se
Yohannas.se

KOnsten är helt klart att prioritera, skriva listor och fundera på vad som VERKLIGEN är viktigt - och när detta ska göras. Att göra det viktigaste först, resten MÅSTE vänta för att man inte ska bli så splittrad. Å att även unna sig att ta det riktigt lugnt, det är livskvalitet tycker jag.

Svar: Jo jag vet, men det är så svårt och veta vad man ska prioritera och blir det för mycket så blir det istället att jag skiter i allt. Pju, minst sagt en utmaning att lära sig varva ner!
Emmelie

2014-03-18 11:01:38
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Skiter man i allt ökar bara stressen, det är det som är det värsta :(

Svar: Jo visst är det så, det är därför det är så korkat att min kropp reagerar med att bara stänga av istället för att börja beta av en sak i taget..
Emmelie

2014-03-19 22:23:46
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Då får du vara din egen ledare och styra kroppen ;)

2014-03-20 20:44:12
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0