En fullspäckad dag.

Kvällen är här och barnen har somnat, likaså sambon som minsann bara skulle vila och inte alls somna som han sa. Gick ju som jag misstänkte och jag tror inte han vaknar mer under denna kvällen, så får underhålla mig på egenhand och kan tycka det är ganska mysigt att vara själv vaken faktiskt.
 
Dagen har gått i ett, Johan har börjat organisera lite ute i förrådet och vi har slängt lite. Det är långt ifrån klart där ute och är ett kaos när man kommer in, men nu är det i vilket fall som helst lite mer organiserat kaos ;) Finns inget värre än att rensa och ställa saker till rätta, tur jag har en sambo som kan ta sig till de uppgifterna i mellanåt, synd bara att jag måste vara med och bestämma över vad som ska sparas och vad som ska slängas.
Sedan har dagen flytit på med gymnastik och besök en en tjejkompis och hennes två barn, hon väntar sitt tredje barn nu och hade fått en helt bedårande liten mage <3 En del av mig längtar tills nästa gång jag får vara gravid, för nog drömmer jag om ett tredje barn alltid men inte än på ett par tre år och sedan har jag ju pappan i familjen som ska övertalas till en trea med.
 
Dags att krypa ner i sängen, imorgon är det återigen vardag och jag ska hinna med både skola och en snabbvisit på jobbet.
 
Älskar denna bilden från idag, snacka om att fånga ögonblicket och lyckan.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0