En påfrestande dag.

Dricker te, ätit en kvällsmacka på riktigt grovt bröd med brieost och försöker desperat tanka batterierna efter denna dag på hemmplan. Ebba har kommit in i en fas, alltså vissa dagar så gör hon inget annat än att testar en miljon gränser och det känns så tråkigt att behöva bli ovänner. Detta antar jag bara är början på den kommande sexårstrots, herregud hur överlever man?!
Jag älskar barnen till månen och tillbaka flera gånger om men vissa dagar hade man gjort allt för att få vara ensam och typ bara andas. Tycker det är viktigt att ta upp att det inte  alltid bara är guld och gröna skogar, utan stundtals är föräldralivet väldigt tufft och idag har verkligen varit en sån dag.
 
Imorgon är vi åter i vardagen igen med skola, dagis och allt vad det innebär och fram tills dess så hoppas jag att jag sovit bort min förkylning som visserligen är bättre idag men satt sig på bihålorna, jag behöver energi. Är det något jag saknar på min kropp så är det en såndar fiffig energi-knapp, ja och en knapp för mitt tålamod också tack, haha..
 
Upppiggande på köksbordet:
 

Kommentarer
kaffehörnan

Vad underbart

Svar: Underbart? Haha läste du ens inlägget ?:)
Emmelie

2014-03-10 20:04:37
URL: http://www.kaffehornan.se
Mammalola

Hört av många att sexårstrotsen är den värsta. De är ju mer verbala och kapabla till olika dumheter ju äldre de blir. Jag blir skitnervös för den enda trots jag genomlevt vilken var den när Leon var två och ett halvt är har varit den jobbigaste perioden i mitt liv :/

Svar: Ja Hugo är där nu, herregud vilka kamper man får ta ofta! Ja jag hoppas de inte är så hemskt som alla påstår, det är så tråkigt att behöva bli arg :(
Emmelie

2014-03-10 21:23:04
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Sofie

Nej guld och gröna skogar är det verkligen inte med barn, mer som en berg-och-dalbana! Men kämpa på! Vi har ju dock mindre barn så vi är inte riktigt i samma fas, men hoppas att det vänder snart för er!

Svar: Ja du det hoppas jag med men är rädd för att detta bara är början faktiskt, ::(
Emmelie

2014-03-11 21:45:59
URL: http://sofieslycka.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0