Ett evigt pusslande.

En lång dag står framför mig, jag hade gärna alltid haft dagar som slutade mellan 12-14. Tänk vilken lyx det hade varit att bara jobba/studera under förmiddagen och sedan ha hela eftermiddagen fri tillsammans med familjen? Nåväl, drömma kan man ju alltid göra och vara tacksam att det inte är överdrivet långa dagar på dagis för barnen för tillfället. Mångas verklighet är ju att lämna runt sju och hämta innan fem, mina går från kvart i åtta till halvfyra som mest tre dagar i veckan. Jag kan tycka det känns länge för Hugo, Ebba trivs kanon och skulle nog gärna stanna längre men hon är ju stor och mycket mer självständig än lillebrorsan.
Får hålla tummarna jag kommer in på utbildningen till sjuksköterska, det kommer ju innebära en hel del studier som ska klaras på egenhand och då kan jag ju själv välja hur jag lägger upp plugget och på så vis behöver det inte heller då bli så långa dagar för barnen, ett evigt pusslande för att få allt gå ihop och kännas rätt i hjärtat.
 
 
Dagens frukost, jag förstår verkligen inte hur folk klarar sig utan att äta på morgonen?! Jag anser att det är dagens godaste mål och hade inte blivit rolig om jag ej fått frukost, eller ja sådan är jag alltid gällande mat. Är jag hungrig så är mitt humör som ett barns ;)
 

Kommentarer
Lina

Kände att jag var tvungen att kommentera här när det var så mycket som stämde in även på mig :) Visst skulle det vara skönt att sluta dagarna på jobbet kl 14 och sen få vara hemma resten! Jag gick från jobbet kl kvart över tre igår för att jag skulle till optikern, men det händer aldrig annars. Det var helt underbart att till och med hinna gå runt i centrum en stund innan det var dags att åka hem :)
Och frukosten såklart, förstår inte heller hur man kan klara sig utan den - helt klart bästa måltiden på dagen :) Sen brukar jag vara på väldigt dåligt humör de eftermiddagar som man kommer hem sent, inte har ätit något mellanmål och alltså är vrålhungrig innan middagen... Så mat behövs verkligen för att jag ska fungera normalt :)

Trevlig dag på dig :)

Svar: Exat sån är jag med på eftermiddagen! Haha jag är som ett barn 😊 va skoj att du lämnar en kommentar, alltid kul att komma in och få lite respns! Ha en fin dag :)
Emmelie

2014-03-13 09:51:36
URL: http://helbraflinga.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0