Helgen och lite genus.

Och så var helgen slut ännu en gång, dock är denna veckan inte lika fullspäckad som min förra ännu och det känns himla bra. Jag tar mig lätt vatten över huvudet för jag vill hinna med så mycket, egentligen är det mycket nog med att plugga heltid och dessutom vara på slutspurten vilket innebär att man får lägga extra mycket tid på det.
Ser fram emot en vecka i lite lugnare tempo kanske!
 
Fick en fin dag igår också med skogspromenad med vänner, en timma i den gröna och fina skogen. Barnen plockade pinnar och fiskade i varenda vattenpöl vi gick förbi, skönt att passa på att njuta av vädret samtidigt som barn och hundar får springa fritt.
Avslutade dagen med att grilla lite här på baksidan och sedan åka iväg på min kvällskurs som kvinnojouren i stan håller. Man blir så irriterad över hur samhället är uppbyggt och hur mycket sämre man har det i många sammanhang för att man är kvinna! Man blir irriterad på så mycket och går ifrån kursen med en massa känslor och en stark känsla av att vilja förändra världen. Jag tror att allt handlar om hur vi uppfostrar våra barn, återigen ÄR genus viktigt! Uppfostra pojkar och flickor på samma grunder helt enkelt och vi hade sluppit en del av alla hemskheter vi får höra om på kursen.
 
Önskar er en god morgon vänner!
 
 
Från lördagens cykeltur till Nolhaga då vi kollade djuren <3
 
 

Kommentarer
mamma till william och wilma

Fina bilder på dina sötisar.Ha en fin dag.kram

2014-03-26 08:24:07
URL: http://blondis81.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0