Rädsla för sjukdomar.

 
Har ni sett att man kan göra rosor av kaffefliter och sedan måla dom med vanlig vattenfärg? Här är iallafall mitt lilla birdag, tre stycken rosor har det hunnit bli och jag tänkte försöka pilla ihop minst tio så jag kan ha en liten bukett som aldrig vissnar ståendes här hemma. För visst ser de ganska verklighetstrogna ut? :)
 
Ännu en långdag väntar i skolan, tänkte försöka mig på att få tag i en läkartid till Ebba med som fått en bula på ryggraden tillsammans med ett blåmärke. Visst kan man få bulor där med precis som överallt annars men det känns så otroligt obehagligt att se den där och jag hade gärna velat att någon kollade på den för att stilla min oro. Usch jag tänker så ofta på alla hemska sjukdomar som kan drabba oss människor, man borde verkligen inte gå och tänka så för det gör en supernojig och orolig men hur lätt är det att låta bli när människor man känner drabbas av den ena hemskheten efter den andra?
Hur är ni andra? Oroar ni er också mer än vanligt?
 
Önskar er en godmorgon och en fin dag, så ska jag fortsätta med allt som ska hinnas med här hemma innan bussen går om en timma.
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

så otäckt med bulan. säkert ingen fara men det är skönt att få det bekräftat så att man kan släppa. ibland funderar jag på hur måååånga det faktiskt är som blir sjuka. si och så många får bröstcancer varje år, så många får hjärtinfarkt så många får ALS. alltså..finns det några fiska kvar??? varför skulle man själv ha turen att få leva frisk när vem som helst kan bli sjuk? usch..så mycket ledsamheter det finns här i världen alltså!

Svar: Ja exakt så känner jag med! Att ibland tänker jag att det bara är en tidsfråga innan man drabbas 😕 vårdcentralen sa att vi väl kunde avvakta till slitet av veckan, håll tummarna de försvinner!
Emmelie

2014-03-25 10:21:12
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Mari

Hej!
Härlig blogg du har.
Fina rosor :-) Hur gör man dem?

Svar: Skapligtenkelt.se där hittar du info
Emmelie

2014-03-25 12:44:57
URL: http://mammagladh.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0