Två trötta barn efter en intensiv vecka.

Godmorgon.
Lördagen startar i vanlig ordning innan sex och här sitter jag och minstingen och försöker fördriva tiden framför favoritprogrammet "Diego". Pappan i familjen och Ebba ligger fortfarande tillsammans på ovananvåningen och sover i Ebbas våningssäng, hoppas de får sova ett tag till eftersom Ebba var vaken ganska länge igår kväll.
Johan var iväg efter jobbet med ett par kompisar och jag fick sköta läggningen själv. Hugo somnade på soffan redan runt fem, fick väcka honom efter endast fem minuter även om det värkte lite i hjärtat. Han måste vart helt slut efter en vecka på dagis, för jag tror aldrig tidigare det hänt att han somnat självmant på soffan sådär.
Storasystern låg och snarkade gott i soffan efter jag hade vart uppe och nattat Hugo, vaknade dock när jag skulle upp och lägga henne i sängen och kunde därefter inte somna om eftersom hon saknade pappa.
Nåväl vi fick egentid tillsammans framför lets dance innan hon slutligen somnade igen.
 
Idag hoppas jag på uppehåll så vi kanske kan inviga vår nya cykelkärra och ta oss ner till Nolhaga och kolla djuren, vi har faktiskt inte varit där sedan vi flyttade hit i Oktober - på tiden nu med andra ord.
Dags att förbereda frukosten och försöka aktivera Hugo utan att han får allt för mycket liv här hemma ;) Önskar er alla en fin lördag.
 
Godmorgon ;)
 

Kommentarer
maria eek

Diego är favorit här hemma också. Jag får dom där himla melodislingorna på hjärnan hela tiden och går och sjunger dem här hemma :)

Svar: Haha ja här med, Diego och dora är Hugos största idoler och han sjunger de där sångerna och säger vissa av meningarna konstant här hemma :D
Emmelie

2014-03-23 00:05:24
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT.

Åh, lillstruten som bara sover. Barn kan alltid se sådär himla söta ut när de sover :-)

2014-03-24 12:44:32
URL: http://www.missvendel.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0