Valet om skola.

Onsdagen har varit igång sedan strax efter fem då Hugo minsann skulle ha sin studsboll, ja han vaknade även till en gång inatt vid halvtvå och frågade även då efter de där jäkla bollarna, haha han går nästan alltid med dom i händerna!
 
 
För ett tag sedan var det dags att söka in skola för Ebba, kan ni tänka er vilken stor grej att hon ska börja skolan!? Vi valde skolan som tillhör dagiset där hon går nu, ja även om det inte är den skolan vi hör till egentligen. Anledningen till valet var ganska enkelt, kompisarna kommer börja där och Hugo går ju kvar på dagis som ligger på samma plats så vi slipper flänga runt på olika stadsdelar för att lämna dom. Fick nyligen veta att det absolut inte är någon självklarhet att vi kommer in på skolan vi valt, och att vi inte alls behöver ha någon förtur till plats för att hon råkar ha gått på dagis där. Ebba oroar sig lite för att få börja på helt nytt ställe utan kompisar och jag förstår henne verkligen - så håll tummarna att vi får platsen vi sökt!
 
Och hörrni, statistiken visar att ni blir fler men det ekar bland kommentarerna :(
 

Kommentarer
Diana Ristvedt

Jag håller tummarna! :) och mina läsare är också fler men inte många kommentarer. Tråkigt att folk är så dåliga på att kommentera, dela synpunkter osv. Ha en toppen onsdag! :)

2014-03-05 09:14:36
URL: http://dianaristvedt.se
Malin - tvillingmorsan

Slänger in en liten kommentar! :) hihi
HA en fin kväll kära du! <3 kram kram

Svar: Bra att någon tog till sig min efterlysning om kommentarer ;) Hoppas du får en fin kväll med dina fina barn, kram
Emmelie

2014-03-05 18:47:49
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
nlie

Jag tror att hon snabbt kommer hitta vänner oavsett men är ju alltid enklare o börja när man känner nån. Ska sätta båda mina barn på nya skolor till hösten och det är förstås lite nervöst men när dem r såpass små hittar dem ju vänner snabbt som tur är :)

Svar: Jo absolut kommer dom göra de, kan bara önska att hon trots allt börjar där eftersom då har hon någon trygghet i kanske någon från dagis, annars blir det väldigt mycket nytt för henne..
Emmelie

2014-03-05 19:43:18
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0