Vår uteplats.

Vilken mardröm jag hade inatt, jag var gravid i nionde månaden och förlorade barnet i magen. Vilken otroligt hemsk grej att drömma och det värsta är ju att det händer människor runtomkring oss hela tiden. Känner mig inte riktigt helt redo för dagen idag med andra ord.
 
Idag är en kort dag i skolan och det innebär att vi hinner hitta på lite grejer när vi kommer hem igen, jag hade så gärna börjat fixa ordning på bakisdan men det känns alldeles för tidigt eftersom det fortfarande är frost om nätterna. Är på jakt efter utemöbler, ser framför mig hur vi under sommaren kan äta frukost på vår lilla uteplats och då krävs ett ordentligt bord och stolar, kanske att man kan hitta något billigt begagnat och måla om det?
 
Någon som är kunnig som har tips om hur vi kan använda vår lilla uteplats maximalt och få ordning?
Vi har ju tyvärr en stor backe på vår tomt vilket innebär mindre lekyta för barnen, men busken som finns där nu ska bort och sedan ska det självklart sås mer gräs.  Jag vill ha blommor, kanske en låda med lite örter/grönsaker osv. Tips och ideer mottages tacksamt.
 
 

Kommentarer
Hanna - Min vardag, smycken och mode

Men fy vad otäckt att drömma om.

2014-03-12 09:16:08
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
maria eek

Har tyvärr inga bra tips men lite blommor och en uteplats låter mysigt!

Svar: Ja jag vill få de mer ombonat, men det ger sig kanske själv när man sedan får fram lite krukor, utemöbler och planterar?
Emmelie

2014-03-12 20:27:05
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Sofie

Vad lurigt med en slänt, men ni kanske kan byaa som en trappa fast med blomlådor på ena sidan? Där kan du ha örter och färggranna blommor. Låga längst ner och högra högst upp som ex pion eller syrenhortensian. Annars klä in en större ytan med fiberduk som ni sen skär håll i ovh planterar marktäckande växter och fyller på med fullt av större stenar i mellan, så det ser lite charmigt oplanerat ut! Har ni plats för bord och stolar vid huset? Eller bygg "små hyllor" på slänten och där ställer ni krukor med blommor, ljuslyktor eller fina fat som kan fungera med fågelbad! Hoppas det kunde vara till någon hjälp!

Svar: Tusen tack för dina ideer, jag ska se om jag kan ta till mig några, vi har platsen får stolar osv vid huset =) Kram
Emmelie

2014-03-13 21:49:44
URL: http://sofieslycka.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0