Assistentyrket.

Herregud den här helgen har verkligen svischat förbi på en sekund, men inte konstigt med tanke på att hela dagen igår gick nästan åt på att vara på arenan inför Ebbas uppvisning. Idag har jag befunnit mig på mitt nya extrajobb mellan 08-18 och dagar som dessa vill jag verkligen påstå att jag älskar mitt jobb som personligassistent eftersom vi tillbringat större delen av dagen på Liseberg. Lättförtjänta pengar att gå omkring och ha roligt samtidigt som man arbetar inte sant? Jag tror dock inte jag var världens bästa assistent när jag drabbades av akut höjdskräck uppe i Lisebergs nya parisehjul, fick verkligen total panik och var tvungen att blunda och djupandas. Brukaren skrattade dock gott åt mig, haha och tur vi är två assistenter eftersom jag bröt ihop totalt där uppe.
Som sagt för och nackdelar med jobbet - fördelarna är hur skoj man ofta kan ha det, att det är fritt fram för utflykter osv, nackdelarna är helt klar arbetstiderna som många gånger är mer än ett dygn i sänder.
 
Väl hemma igen så möts jag av att mamma och lillasyster har förberett tacos så att maten står på bordet, vilken lyx inte sant?
Dessutom hade Ebba och svärmor vart iväg och köpt en blomma till mig medan jag var på jobbet, alltid lika roligt att få lite uppskattning ibland. Det händer inte ofta, vi alla får bli bättre på och berätta för våra nära och kära vad vi tycker dom är bra på <3
 
Tillbakablick - Nybliven storasyster, älskade små jag älskar er så!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0