De växer så fort.

Idag var det dags för Ebba att hälsa på i sin kommande skola och även träffa alla blivande klasskompisar för första gången. Det kändes så otroligt stort, att hon verkligen ska börja skolan till hösten känns helt otroligt.
Hon var lite blyg till en början men fann sig ganska snart in i den lilla gruppen på bara 16 elver hittills, jag hoppas de fortsätter vara en sån liten grupp för de är ju dessvärre verkligen inte vanligt i dagens samhälle med små skolklasser.
 
Vi har fått tillökning i djurskaran här hemma. Haha katter, hundar och nu även två kaniner som bor ute på baksidan i en bur. Barnen är otroligt glada och de båda två är bedårande.
Jag är uppvuxen med djur omkring mig och hade jag fått bestämma hade jag någon gång i livet bott en bit utanför stan och haft möjlighet att kanske skaffa sig en häst igen. Hästtjej som jag var med egen häst och allt så saknar jag det enormt mycket ibland. Vem vet vad framtiden har att erbjuda, tills dess har vi nog fullt upp som de är med alla våra fyrbenta här hemma.
På tal om dom, nu vaknar kvällspromenad med vovvarna som sover gott intill mig.
 
Önskar er en god natt<3
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0