En sista hektisk vecka.

Godmorgon.
En sista hektisk vecka innan jag kan koppla av mentalt, sedan är det lov och det enda jag behöver oroa mig för då är jobbet, och det räcker vill jag lova. Att vara vikarie är inget jätteroligt, att inte veta hur mycket man kommer få jobba och därmed få en ekonomi som inte är att lita på. Åh vad jag hatar att inte veta vad framtiden har att bjuda på!
Tar en dag i taget och hoppas allting löser sig med tiden helt enkelt.
 
Igår var jag och min mamma iväg och fikade under eftermiddagen. En liten bit utanför centrum finns nämligen Nolbys Gård som är ett eko-café. Allting är gammalt, man tar sin fika i en korg med koppar som ser ut att tillhöra farmor och farfar, serverar sig själv genom att blanda saft och allting är ekologisk. Svindyrt, men riktigt gott och någon gång ibland får man unna sig det där lilla extra helt enkelt.
 
Som sagt, allt går i gammal stil - kolla bara in rutchkanan! Mamma berättade att det var sånna som fanns när hon var liten, haha säkerheten är kanske inte riktigt som nu.
 
 

Kommentarer
Maria - mamma och gravid ♥

ser att det blir ungefär samma ålderskillnad mellan mina barn som det är mellan dina, hur tycker du åldersskillnaden har fungerat? :)

Svar: Det har gått bra, men en sak är ju att de var den kända treårstrotsen samtidigt som lillebror va nyfödd och att Hugos treårstrots och Ebbas sexårstrots kommer komma samtidigt ;)
Emmelie

2014-05-19 11:38:24
URL: http://fashionstars.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0