Fredag.

Fredag, och Hugo har minsann redan börjat tjata om godis för de får man ju äta på fredagar. Idag får Ebba följa med mig på en lektion i skolan innan vi drar iväg till barnmottagningen och hoppas bli betrodde angående hennes mage. Jag ska sätta ner foten och säga ifrån, men jag misstänker att jag kommer få samma svar som tidigare. Magkänslan säger bara att det är någon typ av allergi som ställer till det för henne.Någon kunnig som vet vad man kan säga till läkarna? För att få det att hända något!?
Hugo får vara hos sin "Gommo" ett par timmar, jag chansar nämligen inte och lämnar på dagis alls denna vecka eftersom jag fick mail om att det nu går magsjuka där och det tycker jag vi har haft tillräckligt av.
 
Inser att jag behöver sätta igång för att bli klar i tid, barnen är oklädda, ingen frukost i magen, sängarna är obäddade osv - stress för att hinna med allt som ska göras med andra ord.
Men jag önskar er en fin dag kära ni, och nu får ni allt bli bättre igen på att lämna avtryck för sådant tycks gå lite i perioder här inne.
 
I detta nu:
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0