Huvudvärk och stress.

Huvudvärk, ett återkommande problem hos mig det senaste. Jag har aldrig tidigare haft bekymmer med det men jag antar att all stress under sluttampen i skolan gör sig påmind. Mentalt har jag redan avslutat skolan, jag är klar och har faktiskt tyckt det känns lite tungt att gå dit de senaste tillochmed. Jag behöver en paus, en paus från allt där man hela tiden behöver prestera.
Jag behöver bara vara ett tag, vilket är lättare sagt än gjort som  studerande tvåbarnsmamma med både djur och extrajobb.
Får försöka ta vara på de lugna stunderna under dagen och bara andas och bli bättre på att göra ingenting. Jag är ju en rastlös själ, behöver ha något att göra för att må bra.
Hur lär man sig koppla av liksom?!
 
Tips?
 
 

Kommentarer
19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT.

Förstår hur du känner. Ta en extra lång dusch, åk iväg över dagen på spa eller varför inte övernatta på ett hotell. Bara du eller med någon kanske? Sov ut och andas mellan varven.

2014-05-15 21:12:13
URL: http://www.missvendel.com
Jennie & FrökenFlis

De låter inte kul alls :(
Har sällan problem med huvudvärk men jag är av den typen som gärna stressar när det inte behövs & stissar upp mig för ingenting. Kan aldrig koppla av i själen riktigt.
Hoppas du får bukt med stress & huvudvärk!

Svar: Ja jag är exakt likadan! Stressar halvt ihjäl mig för att hinna allt och är en ganska "orolig själ" ha en fin dag, kram
Emmelie

2014-05-16 07:56:50
URL: http://jenniesays.blogg.se
Anonym

Mindfulness!

2014-05-16 09:39:01


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0