Inredning och irritation.

Söndag, ledig idag och hur är vädret då tror ni? Regn såklart..
Jag hade vekat fixa och dona här inne, få det mer mysigt och ombonat liksom. Jag och inredning går inte ihop alls och jag känner lite att jag bor i ett skal, jag vill ha in mer av det personliga och få det mer mysigt. Bara en sån grej som att jag inte har ett endaste kort på barnen? Om man bortser från födelsetavlorna utanför deras rum.
Får starta med ett rum i taget istället för att känna stress för alla rum, vardagsrummet känns mest naturligt att börja med eftersom det är de största rummet där vi spenderar mest tid.
Får se om jag kommer iväg och kan hitta något för mitt presentkort som jag fick på jysk i julas, gardiner till de tre fönstrerna står högt upp på önskelisten.
 
 
Eurovision igår då, vad tyckte ni?
Jag blev otroligt arg på Polens bidrag, de anspelades så fruktansvärt mycket på sex och jag tycker vi borde kommit längre än så. Bröst upptryckta i ansiktet, helt uppenbara grejer de gjorde när de kärnade smör tex - vidrigt!
Låten som vann, jag tyckte inte låten var något vidare alls men jag förstår budskapet och det kanske var viktigt att den vann med tanke på hur de ser ut i Ryssland tex?
Nej min röst hade Danmark fått, haha klämkäck låt!
 

Kommentarer
Mammalola

Har inte haft tillgång till tv men efter att ha läst rubriker innan i veckan var jag tvungen att kolla upp polens låt på youtube. Och blä och gäsp, vad kass på alla sätt och is den var!

2014-05-11 08:51:28
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
phocusen

Här regnar de också. Väldigt tråkigt. Men de går inte att göra någonting åt. Tycker ert vardagsrum är väldigt fint. Men de är viktigt att man själv känner att man trivs i sitt hem. Hoppas du hittar mycket fint som passar er. Kram

Svar: Ja jag känner att jag vill ha det mer personligt med kanske lite foton, tavlor och mer "mys-känsla"
Emmelie

2014-05-11 15:32:26
URL: http://phocusen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0