Måndag och läkarbesök.

 
Godmorgon, idag väntar ett besök på öron-näsa-hals med Hugo. Han har länge snarkat mycket och pratar liksom genom näsan, vi får se vad dom säger och tycker om saken. Det var de första han frågade om när han slog upp sina ögon tidigare "När vi åka doktorn mamma?"
Jag har dessutom tid för cellprovtagning, jag har haft problem med cellfrändringar och går på kontroller mycket mer ofta än ni andra men jag tycks ändå aldrig vänja mig - jag hatar det verkligen!
Men vill verkligen uppmana ALLA att gå på sina kallelser, att inte skjuta upp det för det ÄR verkligen viktigt och kan rädda liv.
 
Dags att förbereda sig för att ge sig av, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, solen skiner iallfall och det är ju en bra start <3
 
 

Kommentarer
Jennie & FrökenFlis

hoppas de går bra på alla besök idag!
Jag har inte tagit cellprover ännu, fick kallelse nu för någon månad sedan men eftersom jag är gravid så går det ej att göra nu utan det görs efteråt istället.
förstår att man aldrig vänjer sig =/

Svar, Tack! :D Nja jobb & jobb vet jag inte men utan mest på fritiden :-) Använder mig av en helt vanlig vit rullgardin som jag drar ner vid fototillfällena & sätter bara på en extern blixt på kameran så vips har jag egna lilla ministudio hemma ;-) De blir ju inte bästa kvalité men någorlunda :-)

Svar: Åh tack snälla du! Ja glöm inte att göra det efteråt, de är så himla viktigt!
Emmelie

2014-05-26 08:20:42
URL: http://jenniesays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0