Tillbaka till verkligheten för en dag.

Godmorgon.
Idag är det min tur att komma tillbaka till skolan och Johan får ta och vabba idag. Det står att man inte behöver vara hemma för ögoninflamation om det inte geggar massor, det gör det visserligen inte men Ebba har ont i ögonen och är fortfarande orkeslös, så hon får ladda batterierna tills imorgon då är det dags för henne att hälsa på i  sin kommande skolklass för första gången, tänk att hon blivit så stor!?
 
Tanken är att Hugo ska till förskolan idag, han är pigg och de ska ha utflykt på gården med medhaven fika. Jag vill verkligen inte att han ska missa det, nämligen inte ofta de gör sådant eftersom de har musikprofil och istället lägger stor del av sin tid på att få det att gå ihop, så detta blir lite speciellt för honom. Dessutom misstänker jag att det bara är en tidsfråga innan han också blir smittad med ögoninflamation och därför får han passa på innan han också måste vara hemma.
Det kan även vara bra för homom att öva vara själv på dagis, sedan är Ebba börjar skolan har han ju inte tryggheten i henne längre utan får klara sig på egenhand. Älskade små vad stora de börjar bli <3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0