En morgon utan barnen.

Godmorgon.
 
Barnfri och ändå sitter jag likt förbannat i soffan innan sju och dricker kaffe. Jag har alla möjligheter i världen att ligga kvar i sängen och dra mig eller bara ladda batterierna med sömn, men kan jag sova och slappna av? Icke, det är helt omöjligt.
Kroppen är helt enkelt lite väl inställd på att stiga upp i ottan och kan inte ta vara på tillfället till återhämtning när det ges, får istället passa på att njuta av tystnaden och kliva upp och ta en lång dusch för det är någon jag aldrig hinner göra på morgnen annars.
Hade en mysig kväll igår med en kär vän, jag ordnade lite ostbricka, tände ljus och hon tog med sig laxsnittar och lite andra godsaker så satt vi bägge två i mysbyxor i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord. När klockan närmade sig halvtio så låg jag  i matkoma och slummrade till i soffan och min vän begav sig hemåt, haha det är härligt när man som tvåbarnsmammor är på samma nivå och båda två är lika trötta.
 


Nu är det lika bra att starta dagen, jag ger upp möjligheten att somna om helt enkelt. Tar en dusch och kryper kanske ner i sängen och drar mig ett par minuter till och längtar efter mina skatter.
 

Kommentarer
Evelina

Herregud, du är galen! 😂 Skulle passa på att sova ut om jag var du, men du har ju vanan inne med att gå upp tidigt så förstår att det kan vara skönt med en stressfri morgon också <3

Svar: Mja något galen kanske. Tog en lång dusch, drack kaffe i fred och var ute och promenerade med hundarna redan vid nio :)
Emmelie

2014-11-08 13:54:52
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se
Angus

Jag har egetid de luxe nu Emmelie!! det är underbart

Svar: Ja men det förstår jag, du har haft det tufft med koliken och allt. Men jag blir rastlös när jag inte har någonting och göra och vart ifrån dom för länge. Kram
Emmelie

2014-11-08 16:32:16
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0