En tidig morgon och att kämpa i motvind.

Klockan var 05:23 när Hugo slog upp ögonen och direkt påtalade att han ville kliva upp. Standard här hemma men jag vänjer mig liksom aldrig vid att behöva kliva upp innan klockan sex. Jag gjorde ett försök att ge honom min telefon och få sitta och kolla barnkanalen i soffan medan jag desperat låg och drog mig lite till, det gick inget vidare eftersom Hugo både blev hungrig, kissenödig osv, allt för att få upp sin mamma ur den varma sängen.
Jag får väl ändå säga att jag prioriterar att få egentid om kvällarna, de lägger sig runt 19-19:30 och då får jag lite tid till att plocka undan, förebereda inför morgondagen och studera om det skulle behövas.
Idag väntar iallfall ett besök hos pappa, och sedan ska vi nog lyckas in med en date med min kompis och hennes huliganer, fullspäckad dag precis så som jag önskar att ha det med andra ord.
 
Usch gårdagen var en jobbig dag, det händer mycket som gång på gång bara golvar mig totalt men jag försöker vara stark och resa mig upp och gå vidare men det är svårt stundtals villl jag lova.
Många gånger känns det som om livet har till uppgift att jävlas lite extra med vissa människor, och att jag blivit utvald att behöva kämpa mig igenom både det ena och det andra. Jag hoppas snart allting lugnar sig, det tär så fruktansvärt på krafterna att kämpa i motvind och jag känner mig stundtals som världens sämsta mamma.
 
Kom iväg lite igår iallfal, lekparkslek på lekplats som det var längesedan vi besökte.
 
 

Kommentarer
Lina

Du är verkligen inte världens sämsta mamma! Som du skriver försöker du göra allt för dina barn, och det är väl det bästa man kan göra :) Va härligt ni såg ut att ha haft det hos din pappa också!

Kram på dig

Svar: Vi hade en bra dag , nu hoppas vi veckan går fort fram och smidigt. Kram
Emmelie

2014-11-10 08:27:39
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Johanna

Ebba och Hugo kan inte ha en bättre mamma än dig ❤️

Svar: Åh jag hoppas det är så, stundtals känner jag mig bara som en dålig mamma, även om jag gör mitt bästa. Kram
Emmelie

2014-11-10 22:34:51


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0