En tisdag.

Godmorgon.
Jag var riktigt kaxig igår i telefonden när jag pratade med en vän som tyckte lite synd om mig när jag skulle behöva gå upp 04:45. Jag kan säga att jag inte är lika kaxig nu och att jag allra helst bara vill vända mig om och somna om igen. Barnen har sovit hos sin pappa inatt och det betyder att jag denna natt sovit helt ostört, kan vara därför det var extra tungt att gå upp, för jag befann mig antagligen  djupsömn.
Ska iallafall bli skönt att sluta redan klockan tolv, och jag hoppas dagen kommer bli givande eftersom vi äntligen ska få lära oss ta venprov, det är sånna här praktiska saker som är så himla spännande att lära sig.
 
Att vara ifrån barnen är fortfarande kämpigt och jag hade helt ärligt aldrig klarat av att ha varannan vecka boende. Som det är i nuläget så är barnen borta ett dygn varannan helg + att de sover varje tisdag hos Johan, men då hämtas de precis innan nattningen och jag hämtar hem dom direkt efter skolan.
När man går isär måste man kunna fungera och sammarbeta ännu mer tillsammans än vad man tidigare kunnat göra och de smärtar mig så när det inte fungerar som det borde.
En dag i taget och det ska nog lösa sig till det bästa.
 
Jag önskar er alla en fin tisdag!



Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

härligt att sluta redan vid tolv :) hoppas du har en fin dag nu!

2014-11-25 13:21:24
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0