Ett jobbigt inlägg.

Min hjärna går på högvav för tillfälllet. Allt detta med studier, att vara ensamstående, ta hand om djuren, hemmet och mitt i allting inte glömma bort sig själv.
Jag har fått höra det senaste att jag har kontrollbehov, något jag aldrig ens refelekterat över innan. Men ja, jag gillar att ha koll på vad som komma skall, ha vissa rutiner och ha koll på vad folk tänker om mig. Just det sistnämnda har att göra med mitt förflutna, min erferenhet säger mig att saker och ting kan inte gå för bra utan rätt som det är så blir jag återigen golvad av dirverse saker.
Just pga det så tycker jag det är grymt jobbigt att inte ha koll på vad som komma skall, om folk har någon baktanke med det dom gör eller om dom faktiskt bara helt enkelt tycker om mig.
Jag har svårt att bara leva i nuet och uppskatta allting som är här och nu eftersom jag mentalt redan rusat vidare och spelar upp diverse scenarier som kan hända i framtiden. Inte för att jag egentligen måste veta utan mer för att jag är så förbannat rädd att folk ljuger för mig och att jag återigen ska bli lämnad ensam.
 
Jag måste bli bättre på att ta saker och ting för vad det faktiskt är och inte gå händelserna i förväg av rädsla att såras.
Men hur tusan gör man det när livets alla erfarenheter finns kvar och tidigare händelser spelas upp gång på gång i huvudet som en ständig påminelse?
 
 

Kommentarer
Sara

Har du kollat upp GAD? Låter som mig och jag går i terapi för det! Det kan bli bättre :(
J

2014-11-26 09:09:39
Michaela

Kanske skulle det vara skönt att prata med någon? Man behöver inte må väldigt psykiskt dåligt för att det ska vara givande och skönt :) du har varit med om mycket. Jag hade definitivt behövt bearbeta det med någon om det varit jag. Du håller ju på att bygga upp ett nytt jag och kanske behöver en liten knuff i rätt riktning för att få en stabil grund?

KRAM <3

Svar: Du har säkert rätt vännen, men helt ärligt hade jag nog inte haft tid till det:/
Emmelie

2014-11-26 17:55:23
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0