Förkylning och längtan efter ljus.

Godmorgon fredag.
 
Jag har återigen legat trångt i min egna säng mellan två förkylda barn, jag hoppas att det stannar just vid en förkylning eftersom jag har VFU nästa vecka och absolut inte kan vabba sånna dagar.
Men visst är det typiskt att det nästan på direkten när Johan satt sig på flyget mot Afrika börjar hosta och snora?  Då är ju det bara jag som kan vabba och missar jag mina timmar på praktiken så blir jag inte godkänd i kursen. Håll som sagt tummarna att det ej blir värre än vad det redan är.
 
Åh vad jag längtar till första snön, jag är så fruktansvärt trött på mörkret och min trötthet som jag känner hade nog blivit mycket bättre om jag bara fick lite mer ljus. Tänker på att jag ser fram emot att gå upp till vår lilla pulkabacke med barnen och sedan komma in sådär rosiga om kinderna och dricka varm chocklad.
Idag får vi se om mina provsvar kommit och om det visar något, annars är jag väl bara trött pga det liv jag lever och det kan jag ju inte förändra på något vis, så nästan att jag hoppas att blodproverna visar på något så enkelt som någon vitaminbrist som man kan få bukt på genom lite tabletter. Skulle det vara helt normalt så kan jag ju inte göra så mycket åt situationen.
 
Förra året och första snön som föll.
 

Kommentarer
Lina

Men vilken mysig bild :) Här är det också förkylt i väntan på snön, den borde ju komma snart!

Hoppas de kryar på sig fort och att du slipper förkylningen!
Kram

2014-11-28 11:23:24
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Malena

Vilken stämningsfull bild! Angående din trötthet, gär det inte att förändra något? Kan du hitta någon som hjälper dig med djuren eller omplacera något av dem? Kan man vänja djuren vid att inte sova i sängen eller kan du kanske ha en extra madrass under sängen som du sover på då det blir för fullt? Kan barnens pappa ha dem mer eller kanske någon farmor/mormor/moster/farbror vill "låna" dem en stund? Lite funderingar! Hoppas det löser sig! Kram!:)

2014-11-30 21:50:59


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0