Första dagen i november.

Godmorgon.
Jag som trodde det var på väg att vända det där med tidsomställningen, men icke för idag slog Hugo upp ögonen strax efter halvfem och vägrade somna om. Att hålla dom vakna en timma längre på kvällen har jag gjort med möda och näppe och jag hoppades att det skulle göra att de sov längre men det har mina ungar ingen tanke på.
 
Tentan igår då?
Tentan som det talas om att hela 80% misslyckas på. Vissa delar av tentan var rejält omgjord mot tidigare år och det var ju inget som gynnade oss egentligen. Jag kan inte säga att jag vet hur det gick. Det kändes inte bra, men det kändes inte heller dåligt så jag har verkligen ingen känsla alls på om jag klarade den. Jag är bara glad att det förtillfället är över, att göra två tentor på en vecka är extremt stressande och direkt efter jag var klar så var det som om luften gick ur mig och jag blev helt slut.
Oddsen är ju inte på min sida, men snälla håll tummarna att jag är en av de 20% som klarar tentan vid första försöket, jag har verkligen inte tid att göra om den.
 
Igår kom jag hem tidigt och Ebba fick vara hela dagen hemma hos grannen där hennes bästa vän bor, det bjöds på mat och barnen var ute och Halloweenade. Återigen älskar jag området där vi bor, Ebba har så många fina vänner runtomkring <3
 
Här är dom, bästisarna tillsammans med kaninungarna som förövrigt blivit så stora att det är dags att flytta till nya hem i kommande vecka <3
 
 
 

Kommentarer
Maria

sonen har också börjat vakna vid fem. men idag sov han till klockan sex, vilket kändes som sovmorgon :p

2014-11-01 08:41:53
URL: http://fashionstars.blogg.se
Evelina

Håller tummarna för att tentan gick bra kära syssling! <3

Svar: tack, de behöver jag:)
Emmelie

2014-11-01 20:17:11
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se
Hanna Karlsson

Hoppas att du klarade tentan! Söta kaniner.

Svar: åh tack!
Emmelie

2014-11-02 06:16:27
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Robex Lundgren

söta

Svar: tack:)
Emmelie

2014-11-02 16:39:00
URL: http://ghgumman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0