Hugos dag.

Godmorgon tisdag och ledig dag.
Känns riktig skönt at veta med sig att jag inte behöver sätta mig på tåget mot Skövde för en gångs skull, dock har jag tanken att jag ska plugga ändå eftersom vi nu börjat en ny kurs i anatomi och fysiologi och det innebär hundratals nya latinska termer och lära sig.
 
Hugo har ju sedan för ett par veckor sedan önskat sig ett jordgubbskalas. Det kan vara aningens svårt att ordna såhär i mitten av november, men jag ska göra mitt bästa för att uppfylla hans önskan. Gårdagens födelsedag var lyckad trots att jag hade heldag i skolan. Den började med skönsång och tre olika födelsedagssånger och Hugo pussade tacksamt mig och Ebba och sa "tack för det mamma"
Mamma/mormor var snäll nog att ha han ett par timmar innan hon började jobba och hemma hos henne väntade ett litet minikalas med kusinen och moster, när han sedan blev lämnad på dagis och blev firad med sång och uppvaktning där med så tror jag han var mer än nöjd med dagen som var.
 
Idag väntar alltså plugg och kalasförberedelser medan barnen är på dagis en snabbis, det gäller att vara effektiv för att hinna.
Önskar er en godmorgon och fin dag kompisar!
 
 
 

Kommentarer
Madeleines.se

Tack! Och jaaaa, nu får den allt komma snart tycker jag! :D

Och grattis i efterskott till lilleman!

2014-11-19 14:14:17
URL: http://madeleines.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0