Min hjärna har fått knäpp.

Godmorgon torsdag.
Eftersom jag hade en dag med hemstudier igår så hade jag känslan av helg och idag känns det minst sagt udda att börja om veckan igen och fortsätta studierna när man mentalt redan tagit helg. Jag hade kunnat vänja mig vid lediga onsdagar för jämnan helt klart.
Var hemifrån från tisdagskväll till onsdag och det har varit skönt att komma bort och bara vara Emmelie, inget ansvar för stunden utan bara göra lite som man själv känner. Gissa om jag blev förvånad när jag vaknade igår morse och insåg att klockan var 08:10? Det är det längsta jag sovit på år och ungefär tre timmar mer sömn än vad jag brukar få på hemmaplan.
 
Jag är inne i en period när mina tankar går på högvarv, jag överanalyserar allting och tänker otroligt mycket på framtiden. Jag brukar försöka att ta en dag i taget och njuta för stunden, men min hjärna har fått knäpp och istället har jag börjat fundera alldeles för mycket. Det tar otroligt mycket energi och man blir så stressad i onödan. Bättre är det egentligen att ta en dag i taget och njuta av de som är just nu istället för att överanalysera varje ord och undra vad de har för betydelse för framtiden. Får pressa tankarna åt sidan, köra på och ta en dag i taget. Länge leve - Carpe diem!
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

guuuud så skönt för dig att få sova ut. det är du så väl värd! Snaaart är det helg ;)

kram!

Svar: Ja men det var välbehövligt ^^
Emmelie

2014-11-13 07:01:06
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Maria

så fina blommor :)

2014-11-13 22:05:09
URL: http://fashionstars.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0