En ny människa på väg.

En sån där supertidig morgon igen och jag lär aldrig vänja mig vid det.
När jag börjar vid åtta så måste jag ta tåget från Alingsås som går vid sex, det innebär att klockan ringer innan fem och jag alltid måste ordna så att Johan kommer hit innan och tar barnen till fritids och dagis eftersom det inte är öppet när jag åker. Det är ett evigt pusslande för att få allting att gå ihop som ensamstående och jag hoppas inerligt att det lugnar sig för detta blir en mental stress för mig och det är utmattande!
 
Till något roligare, igår var min syssling på besök och vi fick se hennes lilla 23 veckors mage <3
Ännu en liten människa är på väg in till i vår släkt och det känns såklart jätteskoj. Hon fick med sig lite kläder från Ebba och Hugo när de var små och lite barnvagnsmobiler osv, himla bra när man kan ärva saker och jag ger gärna bort till människor jag känner.
Jag och Ebba fick även känna oss en liten spark ifrån människan där inuti, en såndär liten försikig buff som man känner i början och det var himla mysigt och jag tycker det är lika fantastiskt varje gång man får chansen att känna det sparka i någons mage.
Fick ta lite bilder på henne, tyvärr under dåliga ljusförhållanden och inomhus , men hon har lovat stå modell framför kameran fler gånger och det känns jättekul eftersom gravidfotografering alltid intresserat mig. Så nu får jag möjlighet att öva lite ett par månader framåt i tiden <3
 
 
 
 

Kommentarer
Evelina

Åh, vad rörd jag blir. Så fint du skrivit <3 Jag lovar, du får ta hur många kort du vill på mig!!! Jättemysigt att träffa er allihop - får ses snart igen <3 Nu ska jag börja blogga igen tänkte jag, på den här adressen (om jag inte kommer på något bättre). Måste ju lyda världens bästa sysslings råd om att föreviga den här underbara tiden - stort tack för tipset! Du är bäst!! :)

Svar: Åh ska in o kolla. Och glöm inte att bilder är viktigt. Puss
Emmelie

2014-10-06 21:08:23
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se
Yohannas.se

Vad härligt, hoppas allt ska gå jättebra!

2014-10-07 09:10:37
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0