En ny vecka och nedräkning.

Godmorgon.
Nätterna är fortfarande inte helt okej här hemma, det vaknas en hel del och det är trångt med två barn och fyra djur i min 160cm säng. När julen kommer så önskar jag mig mer ostörd sömn och ett dygn på spa där jag ordentligt kan ladda upp batterierna. De är en sak som jag upplever vara lite jobbigt med att vara ensamstående, att inte kunna gå ifrån och bara ta en paus när det behövs, att du ständigt måste vara på plats och ej kan smita ut på en längre kvällsrunda efter en jobbig dag tex.
 
Nedräkninen inför mina första anatomi-tentor har börjat och idag är det exakt en vecka kvar till första delen ska skrivas. Jag är så sjukt nervös, detta vill verkligen inte fastna i huvudet för det är så himla mycket som ska läras. Och även om gränsen på godkänd på tentorna är 60% så spelar det ingen roll för du måste kunna de mesta eftersom du inte har någon aning om vad som faktiskt kommer frågas om på tentamen.
Jag tragglar latiniska ord för alla kroppens ben, muskler, riktningar osv och försöker även lära mig hur allting fungerar i förhållande till varandra rent fysiologiskt - jättesvårt!
 
En sak som kommer underlätta vardagen, igår ringde det på dörren och min första leverans av Linas matkasse kom. Jag valde tre dagar "barnkasse" som är snabblagade rätter med smaker som ofta faller barn i smaken. Kändes himla lyxigt att få levererat till dörren sådär. Får se om jag fortsätter med det eller bara kör en testomgång, men perfekt att slippa fundera på mat under tre dagar denna vecka iallfall.
 

Kommentarer
Yohannas.se

Återkom gärna, jag är inget proffs i köket direkt så vill gärna veta hur pass kluriga recepten och all tillredning är osv. Vill verkligen också ha matkasse några dagar i veckan för lite inspiration och variation!

Svar: Kan säga att första maten vi gjorde igår var jätteenkel och gick på under 30 minuter och väl godkänd av barnen. Denna kasse tror jag kan passa mig efter som de bara är för tre dagar i veckan och dessutom är snabblagade/lättlagade rätter som ofta faller barn i smaken. Men kör en utvärdering efter veckans slut =)
Emmelie

2014-10-20 22:09:30
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

KUL! Låter bra so far. Skönt med bara 3dgr/v tycker jag, så det finns utrymme för avvikande dagar liksom :)

Svar: Japp så in och kolla linasmatkasse.se och välj barnveckan tre dagar för att testa. Tror de fanns på erbjudande nu =)
Emmelie

2014-10-21 21:48:16
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0