En regnig söndag.

Barnen har somnat, underbart att de lägger sig i tid så man har ett par timmar varje kväll med egentid för det är extremt välbehövligt nu när barnen trotsar och jag studerar. Den där klockomställningen som kommer inom kort kommer ställa till det för mig i vanlig ordning, förstår inte varför vi inte kan enas om att ha samma tid året runt istället.
 
Fått gjort en hel del idag och under eftermiddagen spenderades dagen hos min kompis. I hennes trea var vi tre mammor och sju barn, så ni kan ju tänka er hur ljudnivån var där ett tag. Men tack vare det så trotsade vi regnet och begav oss till lekplatsen som låg i närheten för att låta barnen göra av med överskottsenergi under en timma och det var välbehövligt för dom kan jag lova.
Sedan att man fick chansen att gosa med lilla Melvin som redan hunnit bli sju veckor gammal ser jag bara som ett plus i kanten. Herregud vad bebissugen man blir när man har han i sin famn, men någon gång i framtiden kanske det blir en trea får vi hoppas på <3 Tills dess får jag njuta av de småttingar som finns och kommer födas i min närhet, supermysigt.
 
 
 

Kommentarer
maria eek

Men så liten och söt. Aggen känns lixom inte som en bebis längre :)

Svar: Nej han har blivit stor, tiden går så himla fort <3 Fast bebisar är dom under ett tycker jag ;)
Emmelie

2014-10-19 23:27:41
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0