Envishet behöver inte vara en dålig egenskap.

04:47 tyckte Hugo det var morgon idag, jag höll verkligen inte med men att försöka få den ungen att somna om när han väl bestämt sig är omöjligt. Jag hör så många säga "Jag hade vägrat kliva upp" haha och tro mig det gör jag med, men det hjälper inte att man totalignonerar honom, säga att det är natten, inte tänder lampan osv för har han bestämt sig för att kliva upp så gör han det oavsett vad jag gör. Mina barn har en vilja av stål och jag misstänker att det ärvt den egenskapen av mig. Det behöver ju egentligen inte vara något dåligt att vara envis, kolla på mig nu tex hade det inte varit för min envishet så hade jag gett upp och lagt mig ner för längesedan.
Det är envisheten och mitt jävlaranama som gör att jag kommit en bit på väg idag, de som kände mig för tio år sedan hade aldrig kunnat tro eller hoppas på att jag skulle befinna mig där jag gör idag. Visst har jag lång väg kvar, men jag är på väg och personen som jag var då är helt borta.
Känns så skönt att visa de personer som inte trodde på mig då vart jag befinner mig idag, hur jag förändrats och att allt är möjligt oavsavsätt ditt förflutna. Livet har verkligen haft en tendens att jäklas med mig, men som sagt med lite envishet kan man komma långt.
 
"Ibland ger inte livet dig det du vill ha, inte för att du inte förtjänar det. Men för att du förtjänar mer."
 
Herregud vad jag ser mig själv i Ebba på denna bild. hon kommer komma långt och det är jag övertygad om.
 

Kommentarer
Maria

vår son brukar nästan alltid vilja gå upp vid fem, man blir ju galen! igår nattade vi honom en halvtimme senare än vanligt och han sov till sex i alla fall. så hoppas det fortsätter så :p känns som värsta sovmorgonen haha!

Svar: Ja alltså de är väl så det är, vissa barn är helt enkelt galet morgonpigga och det är bara o gilla läget :P
Emmelie

2014-10-22 08:29:40
URL: http://fashionstars.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0