Långa dagar.

 
Egentid, barnen har äntligen somnat och jag har haft en minst sagt hektisk dag.
De må vara lite tid på föreläsningarna just nu men när man samtidigt ska klämma in tenta-plugg och två timmars restid så drar saker och ting ut på tiden.
Som idag så klev jag innanför dagisdörren vid kvart i fem och Hugo var ensam kvar med pedagogen, har aldrig hänt förut och jag hoppas det bara behöver bli så ett fåtal gånger framöver.
Ebba hämtade jag inte hem förens en halvtimma senare men hon hade iallfall kompisar kvar, lider med dom som har så långa dagar till barnen jämt. Mitt hjärta höll ju på och brista bara över en dag.
Jag håller tummarna denna vecka går fort, imorgon ringer klockan innan fem och jag är redan trött.
Det där med att plugga heltid på annan ort och vara ensamstående är inte alltid den lättaste ekvationen att få att gå ihop.
 
Ska sätta på en kopp te och läsa igenom lite mer gamla föreläsningar nu och hoppas poletten trillar ner, det där med nervssystemet är ju nästintill omöjligt att förstå sig på och lära sig.
 
 
 

Kommentarer
Eleni

Du gör det så himla bra! Kram

Svar: Åh, jag önska jag kunde se det själv också!
Emmelie

2014-10-14 20:11:45
URL: http://eleni.se/
Charlotte

Jag halkade in på din blogg för en tid sen och ville bara ge dig en uppmuntrande kram. Du fixar detta! Släpp det dåliga samvetet, dina barn tar inte skada av att vara sist på förskolan/fritids ibland. Du verkar vara en topenmamma och jag tror att du kommer att bli en utmärkt sjuksköterska, så ge inte upp.

(Och sedan kan jag ju tycka att barnens far borde ta lite mer ansvar. Du skrev någon gång att han pendlar och har svårt med tiderna, men det gör ju faktiskt du med...)

Heja dig!

Svar: Åh tack för de upplyftande orden, de behöver jag nu vill jag lova.Det känns lite hopplöst för tillfället men jag hoppas det lägger sig snart och en ny period börjar då jag får extra med energi och ork igen. kram
Emmelie

2014-10-15 16:45:21


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0