Loppis resultat.

Godmorgon lördag!
Hugo slog upp sina små ögon strax efter halvsex och hade inga som helst planer på att somna om igen kan jag lova. Var helt enkelt bara att kliva upp ganska omgående så han slapp väcka Ebba redan.
Jag möttes av att jag fått mail ang vad jag fått sålt på loppisen från förra helgen, fick sålt för hela 1700kr efter de dragit av från de de skänker till barncancerfonden och det får man ju vara nöjd med. Förövrigt kan jag säga att ett helt gäng märkeskläder ligger ute på min tradera emmgus_86 med sluttid idag och det är lägsta utropningssumma, så in och kolla!
De är ju pengar man fått på grejer som inte används, och det kommer väldigt lägligt eftersom jag åker till Ullared idag och där ska det letas både födelsedagspresenter och julklappar till barnen. Välplanerat att fått barn i november och december, det blir två dyra månader även om jag inte brukar köpa så grymt mycket saker som jag vet vissa andra gör. Köp-hets har jag fruktansvärt svårt för och barnen hinner många gånger inte ens uppskatta de de får i paketen om de blir så många.
Hur gör ni med julklappar? Vilken summa brukar ni lägga per barn? Jag brukar även se om jag kan hitta lite begagnat, men i år var det dåligt med grejer på loppisen så det blir helt enkelt en tur till Ullared istället.
 
Kanelbullens dag idag inte sant?
Jag och barnen passade på att baka ett gäng i måndags när jag vabbade med en febrig Ebba, så får plocka fram ur frysen och njuta lite extra av dom idag.
Önskar er en fin lördag!
 
 

Kommentarer
Rebecca

Vi brukar lägga 1000-1500 per barn men de blir som du säger så att barnen inte hinner uppskatta sakerna, så i år får dom för ca 500:- per barn.

2014-10-04 08:36:40


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0