Måndag och sovmorgon.

Godmorgon.
 
Struntar i att ställa klockan igår och vaknar i lite lätt panik idag 07:15, det händer ju liksom aldrig att vi får sova så länge typ och är det inte typiskt att Hugo väljer att ta sovmorgon en måndag?
Tur vi har lite extra tid på oss denna morgonen eftersom Ebba inte ska till skolan vid åtta utan först har en tid till vårdcentralen.
Jag har en sen dag framför mig, sista föreläsningen är i Skövde vid fem och det innebär att jag inte är hemma i Alingsås igen förens sju.
Det är dags att börja plugga ordentligt inför tentan som är om en vecka, det är så sjukt mycket som ska kunnas på de tentorna som är på den veckan och det är först nu jag är riktigt orolig över att jag inte ska klara det.
 
Gårdagens fotografering gick bra, jag fick ett gäng fina bilder men tyvärr vill en av tjejerna inte visas på bild på internet och det får jag acceptera. Så bjuder på lite bilder på min syssling som mer än gärna agerar modell, synd bara att jag inte kunde visa helheten och de fina bilderna som de blev på de två tillsammans.
Jag har lovat ta bilder på henne varje vecka, så hoppas på bättre väder då så vi kan göra lite mer roligt utomhus utan att bli pisseblöta.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Evelina

Haha, mer än gärna agerar modell :D ;) Tusen tack, kanonfina kort som vanligt! <3 Det när jag står mot stammen får du gärna skicka, tror inte jag fått det. Puss på dig!!

2014-10-13 07:50:18
michaela- mamma till tre 💗

så fin mage! önskar att jag också hade en att fota :)

Svar: Du får säkert öva på henne ;) och jag vill ha dig ta kort på mina barn.
Emmelie

2014-10-13 12:41:12
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0